اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم پاسخ سفارت ایران به مقاله نشریه دانمارکی درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای کشورمان  روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند حزب الله لبنان: سلاح‌های مقاومت خط قرمز هستند بقائی: مهار نکردن اسرائیل، تکرار حملات در منطقه را در پی دارد دیدار و گفتگوی پزشکیان با بن سلمان در دوحه پزشکیان در نشست اضطراری سران کشور‌های اسلامی و اتحادیه عرب: تروریست‌های حاکم بر تل آویو جری‌تر شده‌اند اسلامی: ملت ایران نه تهدیدپذیر است و نه تسلیم شدنی؛ دانش صنعت هسته‌ای کشورمان با بمباران از بین نخواهد رفت وزیر خارجه آمریکا فردا به قطر سفر می‌کند امیر قطر: دوحه هدف حمله خائنانه اسرائیل قرار گرفت بیانیه طلبکارانه اتحادیه اروپا علیه ایران در کنفرانس عمومی آژانس

تصمیم الجزایر برای صادرات برق به اروپا

وزیر انرژی الجزایر از تصمیم کشورش برای صادرات برق به اروپا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 19
کد خبر: ۱۶۴۴۹۴

به گزارش راهبرد معاصر محمد عرقاب گفت: کشورش در تلاش است از ظرفیت‌های مازاد تولید برق برای صادرات آن به قاره اروپا استفاده کند.

به گزارش خبرگزاری معا، وزیر انرژی الجزایر گفت: الجزایر با توجه به توانایی و ظرفیت بالای خود در زمینه تولید برق، به طور جدی پروژه اتصال شبکه برق به اروپا را بررسی می‌کند که این کشور را به یک قطب برتر در زمینه تولید انرژی تبدیل خواهد کرد.

وی افزود: شرکت «سونل گاز» الجزایر از توانایی بالایی به ویژه از لحاظ تولید انرژی و نیروی انسانی متخصص و کارآمد برخوردار است که به آن امکان دسترسی به بازار‌های جهانی را می‌دهد. این شرکت با توجه به دراختیار داشتن این ویژگی‌ها، اکنون توجه خود را به تولید انرژی مرغوب و باکیفیت متمرکز کرده است.

عرقات افزود الجزایر با ظرفیت تولید بیش از ۲۵۰۰۰ مگاوات به یک «تولید کننده بزرگ» برق تبدیل شده است و در اوج مصرف داخلی، ۱۷۰۰۰ مگاوات برق مصرف می‌کند، بنابراین کشور با توجه به توانایی بالای تولید گاز، مواد نفتی و ...، ظرفیت‌های بالایی در زمینه تولید دارد. ما به دنبال ارایه همه راهکاری تامین انرژی با شرکای الجزایری به ویژه اروپا هستیم تا بتوانیم انواع انرژی را به بازار اروپا عرضه کنیم.

الجزایر با توجه به موقعیت جغرافیایی متمایز خود به ویژه نزدیکی با اروپا، به دنبال تنوع بخشیدن به منابع تولید انرژی خود به ویژه انرژی تجدیدپذیر است و درصدد است با افزایش تولید برق روزانه ۱۰ هزار مگاوات از آن را به بازار منطقه‌ای عرضه کند.

الجزایر با توجه به تجربیاتش در زمین صادرات گاز به شرکای اروپایی و دارا بودن ظرفیت‌های عظیم انرژی و با توجه متغیرات حاکم بر بازار بین المللی انرژی، به دنبال این است تا به صادرکننده امن و مورد اعتماد برق در منطقه حوزه دریای مدیترانه تبدیل شود.

الجزایر به عنوان یک کشور تولید کننده برق، ظرفیت تولید بیش از ۲۵ هزار مگاوات را دارد در حالی که میانگین نیاز این کشور ۱۲ هزار مگاوات است و در اوج مصرف هم از ۱۷ هزار مگاوات فراتر نمی‌رود.

بنا بر اعلام وزیر انرژی الجزایر این شاخص‌ها به الجزایر اجازه می‌دهد تا روزانه ده هزار مگاوات از مازاد برق تولیدی خود را در بازار‌های منطقه‌ای عرضه کند و با تثبیت برنامه‌های توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور، می‌توان ظرفیت صادرات برق را به میزان پانزده هزار مگاوات افزایش داد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار